gr lgflag flag English

latest news1

 • Home
 • Τελευταία Νεα
 • Eκπαίδευση «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» σε συνεργασία με το Peak Performance Academy

Eκπαίδευση «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» σε συνεργασία με το Peak Performance Academy

 Το ΚΕΑΔΔ σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο PeakPerformance Academy  θα πραγματοποιήσει την εκπαίδευση «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» με επιπλέον ύλη και την συμμετοχή των επιστημονικών συνεργατών του:

 • Τον διαιτολόγο Βασίλειο Κατσίλα
 • Την ιατρό Ευτυχία Χαλούλου

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε 4 Σαββατοκύριακα και μπορεί να παρακολουθηθεί εξ'ολοκλήρου διαδικτυακά. 

Στο τέλος της εκπαίδευσης θα δοθούν εξετάσεις μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας ώστε να γίνουν παρατηρήσεις προς τους εξεταζόμενους σε τυχόν αδυναμίες που θα έχουν προκύψει από την κατανόηση της διδακτέας ύλης.

Η εκπαίδευση «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» προτείνεται διότι:

 • Έχει σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση σε θέματα αθλητικής διατροφής από τους πιο έμπειρους επιστήμονες στην Ελλάδα ώστε από την επόμενη κιόλας ημέρα κάθε εκπαιδευόμενος να είναι σε θέση να αναλάβει αθλητές υψηλού επιπέδου
 • Καθ'ότι στηρίζεται στα πρότυπα της International Society of Sports Nutrition, υπάρχει η δυνατότητα και με την καθοδήγηση του επιστημονικά υπευθύνου καθηγητή φυσικής αγωγής Αθανάσιου Δουληγέρη, όποιος επιθυμεί, να δώσει εξετάσεις και να πιστοποιηθεί από την ISSN

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης της εκπαίδευσης «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» δεν αποτελεί τίτλο εξειδίκευσης παρά μόνο αποτελεί την βασική γνώση για την πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων της ISSN.

Το κόστος αποκλειστικά για τους αποφοίτους του ΚΕΑΔΔ από 590 ευρώ ανέρχεται στα:

 • 420€ για κρατήσεις θέσεων έως 22 Ιανουαρίου
 • 490€ για κρατήσεις έως το ξεκίνημα της εκπαίδευσης

Ημερομηνίες εκπαίδευσης

 • 8-9 Φεβρουαρίου
 • 15-16 Φεβρουαρίου
 • 22-23 Φεβρουαρίου
 • 8-9 Μαρτίου

 

Τρόποι Καταβολής Διδάκτρων

 Για τους τρόπους καταβολής των διδάκτρων πατήστε εδώ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το site www.peakperformance.gr ενώ για πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή, τον διακανονισμό καθώς και τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6945361262 καθώς και με τα e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δηλώστε Συμμετοχή

 

 Προσωπική εμπειρία της Διαιτολόγου-Διατροφολόγου, Ειρήνης Βασιάρη

"Όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην διαιτολογία, θεωρούσα πως είχα λάβει τις απαραίτητες γνώσεις πάνω σε όλα τα πεδία της διατροφής. Παρ'όλα αυτά, όταν ήρθα αντιμέτωπη με περιστατικά αθλητών που μου ζητούσαν να τους καταρτίσω διατροφολόγιο, συνάντησα αρκετές δυσκολίες και διαπίστωσα πως οι γνώσεις που είχα λάβει ήταν ανεπαρκείς.

 Αφού λοιπόν ολοκλήρωσα την εκπαίδευση στις διατροφικές διαταραχές και εντάχθηκα στην υπέροχη οικογένεια του ΚΕΑΔΔ, μέσα από την αλληλογραφία και τις ευκαιρίες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης που μας προσφέρει, έμαθα για τον κύκλο σεμιναρίων "Ειδικός Αθλητικής Διατροφής". Αμέσως αντιλήφθηκα πως θα μου έδινε τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορώ να χειριστώ τέτοια περιστατικά.

 Πήρα λοιπόν την απόφαση να το παρακολουθήσω και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, έκανα τη σωστή επιλογή.Τα μαθήματα ήταν πλήρως διαφωτιστικά  και οι εκπαιδευτές αναλυτικοί, με κάθε διάθεση για συζήτηση και επίλυση αποριών, ακόμα και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Εμβαθύναμε πλήρως στο γνωστικό αντικείμενο της αθλητικής διατροφής, αποκομίζοντας γνώσεις, μεταξύ άλλων πάνω σε θέματα βιοχημείας, φυσιολογίας και  συμπληρωμάτων διατροφής.

Η ανταλλαγή απόψεων ήταν εποικοδομητική και το τελικό αποτέλεσμα μας άφηνε όλους με μία αίσθηση ότι βελτιωνόμαστε σαν επιστήμονες. Τελειώνοντας τον κύκλο σπουδών, μπορώ να πω με βεβαιότητα, πως θεωρώ πλέον τον εαυτό μου κάτι παραπάνω από έτοιμο να αναλάβει περιστατικά που αφορούν την αθλητική διατροφή.

Κοιτώντας πίσω, πιστεύω πως ήταν μία πολύ σωστή επιλογή και πώς θα πρέπει κάθε συνάδελφος να επενδύσει το χρόνο και τα χρήματα για να αποκτήσει τέτοιου υψηλού επιπέδου γνώσεις, που θα του δώσουν την ευχέρεια να διαχειρίζεται με άνεση κάθε περίπτωση αθλητή."

Προσωπική εμπειρία της Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Iωάννα Ζαχράν

"Ως απόφοιτη της εκπαίδευσης Master Practitioneron Eating Disorders που παρέχεται με την αιγίδα του British Psychological Society (BPS) και νιώθοντας ότι ανήκω πλέον στη μεγάλη ομάδα του ΚΕΑΔΔ (Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών)  , αποφάσισα μέσα στο 2019 να συνεχίσω την εκπαίδευση μου κάνοντας εξειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή. Μέσα από αυτήν την εκπαίδευση πήρα πολλά εργαλεία τα οποία χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου σε διάφορα περιστατικά που έχω με αθλητές. Η εκπαίδευση στοχεύει στην επόμενη ημέρα του διαιτολόγου – διατροφολόγου και θα τη συνιστούσα σε κάθε συνάδελφο που επιθυμεί να εξελίξει τις γνώσεις του , καθώςτο σεμινάριο αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον τομέα της αθλητικής διατροφής, με σκοπό την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών τους. Αποκτώντας το πτυχίο Εξειδίκευσης στην Αθλητική Διατροφή, εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου και ολοκληρώνεις ακόμα περισσότερο το επαγγελματικό σου προφίλ. 

Ευχαριστώ όλη την ομάδα για τις πληροφορίες και τις γνώσεις που παρείχε."