gr lgflag flag English

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Νέο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2019 - 2020

    Read more

  • Τί είναι το ΚΕΑΑΔ;
  • Προσέγγιση
  • Σκοπός
  • Διδακτέα ύλη
  • Προϋποθέσεις Συμμετοχής
  • Κόστος & Ημερομηνίες
  • Πιστοποίηση
  • Σχόλια για την Εκπαίδευση
  • Εκπαιδευτές
  • Τί είναι το ΚΕΑΑΔ;

    Το ΚΕΑΔΔ ιδρύθηκε το 2010 και είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός συνεργάτης των πιστοποιημένων επαγγελματικών εκπαιδεύσεων για την Ελλάδα του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED

  • Προσέγγιση

    Εκπαίδευση διάρκειας 16 ημερών – 4 κύκλοι εκπαιδεύσεων. Πιστοποιημένες Εκπαιδεύσεις Εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED

  • Σκοπός

    Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 4 εκπαιδευτικές ενότητες από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED

  • Διδακτέα ύλη

    Δείτε την διδακτέα ύλη των τεσσάρων κύκλων

  • Προϋποθέσεις Συμμετοχής

    Η εκπαίδευση αφορά σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους θέματα διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας όπως:

  • Κόστος & Ημερομηνίες

    Τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων:

    Αθήνα: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Engineering Intelligence, Παναγή Τσαλδάρη 65, Περιστέρι, Πλησίων στάση Metro Περιστερίου.

    Θεσσαλονίκη: Ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου

  • Πιστοποίηση

    Οι τίτλοι σπουδών για το Δίπλωμα Εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity) θα δίνονται απευθείας από το NCFED της Μεγάλης Βρετανίας.

  • Σχόλια για την Εκπαίδευση

    Τι λένε οι εκπαιδευόμενοι για τα σεμινάρια

  • Εκπαιδευτές

    Τα βιογραφικά των εκπαιδευτών και επιστημονικών συνεργατών μας

Νέα - Ανακοινώσεις

Διαδικτυακά μαθήμάτα με θέμα «Διαχείριση Νεφροπαθών Ασθενών».

Διαδικτυακά μαθήμάτα με θέμα «Διαχείριση Νεφροπαθών Ασθενών».

Το ΚΕΑΔΔ στα πλαίσια της συνεχιζόμενης...
Ποιός ο ρόλος του Διαιτολόγου στις Διατροφικές Διαταραχές;

Ποιός ο ρόλος του Διαιτολόγου στις Διατροφικές Διαταραχές;

Σε αυτό το video η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος...
Σεμινάριο

Σεμινάριο " Φωνή και στάση του σώματος στην επιτυχή επικοινωνία"

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης...
An international success for Greek Center of Education & Treatment of Eating Disorders – CETED/KEADD

An international success for Greek Center of Education & Treatment of Eating Disorders – CETED/KEADD

The Center for Education and...

Άρθρα

    Μεσογειακές Γεύσεις Χωρίς Γάλα, Αυγό, Σιτηρά (γλουτένη) και Ξηρούς καρπούς

    Η πρωτοποριακή έκδοση του Βιβλίου «Μεσογειακές Γεύσεις Χωρίς Γάλα, Αυγό, Σιτηρά (γλουτένη) και Ξηρούς καρπούς» αφορά την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για καθοδήγηση ατόμων με τροφικές δυσανεξίες. Πρόκειται για ένα μοναδικό βιβλίο με οδηγίες διατροφής  και πρωτότυπες συνταγές που αφορά τη συνηθέστερη γκάμα των γνωστών τροφικών αλλεργιών.

    Η χρησιμότητα του βιβλίου στηρίζεται στο γεγονός ότι πολύ συχνά ένα άτομο εκφράζει δυσανεξία σε περισσότερα από  ένα συγκεκριμένο τρόφιμο ή ένα μεμονωμένο συστατικό με συνέπεια να αποπροσανατολίζεται για το ποια τρόφιμα μπορεί να φάει και κυρίως πώς να τα συνδυάσει ή πώς να τα αποφύγει.

    Το συγκεκριμένο βιβλίο, που σημειωτέων είναι δίγλωσσο (Ελληνικά & Αγγλικά στην ίδια έκδοση),  αποτελεί σημείο σταθμό τόσο για τους επαγγελματίες υγείας που αντιμετωπίζουν περιστατικά ασθενών με τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες, όπως επίσης θα αποτελέσει ένα πολύτιμο διατροφικό οδηγό για ανθρώπους που επιθυμούν να αποκλείσουν κάποια συγκεκριμένα συστατικά των τροφίμων από την καθημερινή διατροφή τους.

    Το βιβλίο είναι μια συμπαραγωγή της σειράς εκδόσεων αυτοβελτίωσης του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών σε συμπαραγωγή με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

    Θα το βρείτε σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία και στο eshop www.drplus.gr .

    Εκπαιδευτές

    Άννα Γαρίδου

    Άννα Γαρίδου

    Ιατρός Ενδοκρινολόγος, Φαρμακοποιός, Υγιεινολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

    Στέλλα Σαρηπαναγιώτου

    Στέλλα Σαρηπαναγιώτου

    Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

    Καρακικέ Κατερίνα

    Καρακικέ Κατερίνα

    Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc στην Κλινική Διατροφή

    Θεόδωρος Σημάδης

    Θεόδωρος Σημάδης

    Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

    Αιμιλία Βασιλοπούλου

    Αιμιλία Βασιλοπούλου

    Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

    Ιωάννα Κοντελέ

    Ιωάννα Κοντελέ

    Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    Δρ. Εμμανουήλ Γεωργιάδης

    Δρ. Εμμανουήλ Γεωργιάδης

    Καθηγητής Σωματικής Αγωγής, Ψυχολόγος, Αθλητικός Ψυχολόγος

    Βασίλειος Κατσίλας

    Βασίλειος Κατσίλας

    Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

    Απέργη Κυριακή

    Απέργη Κυριακή

    Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
    Master Practitioner on Eating
    Disorders &Obesity
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

    Δρ Μαργαρίτα-Αγγελική Σχινά

    Δρ Μαργαρίτα-Αγγελική Σχινά

    Κλινική Ψυχολόγος

    Ευάγγελος Ζουμπανέας

    Ευάγγελος Ζουμπανέας

    Διαιτολόγος, Διατροφολόγος

    Μυλωνά Μυρτώ-Μαρία

    Μυλωνά Μυρτώ-Μαρία

    Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

    Δημήτριος Βουδούρης

    Δημήτριος Βουδούρης

    Καθηγητής Φυσικής Αγωγής-Dietetics HND-Master Practitioner on Eating Disorders 

    Μπάμπου Σοφία

    Μπάμπου Σοφία

    Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

    Κωνσταντίνος Ξένος

    Κωνσταντίνος Ξένος

    Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

    BPS Learning Center
    Home Logo02
    NCED