Ευρυδίκη Σοφούρη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου Master practitioner in eating disorders είναι εξαιρετική.

Οι ομιλίες είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσες με υψηλό επίπεδο πληροφόρησης και κατάρτισης των ομιλητών. Η διοργάνωση της εκπαίδευσης είναι άψογη με πάρα πολύ καλή επιλογή του χώρου, ο οποίος ήταν πολύ ευχάριστος και εύκολα προσβάσιμος.

Η γραμματειακή υποστήριξη διευκόλυνε τη διαδικτυακή συμμετοχή και την ομαλή παρακολούθηση του σεμιναρίου. Η υποδομή είναι άρτια, η οργάνωση θεματική και σπονδυλωτή με καθολική κάλυψη των θεμάτων των Διατροφικών Διαταραχών από Διατροφολόγους, Ψυχολόγο, Ιατρούς και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Όλες οι παρουσιάσεις συνοδεύονταν από σύγχρονες βιβλιογραφικές αναφορές με συνοδευτικό και εκτενέστατο υποστηρικτικό υλικό.

Όσων αφορά την διατροφή, παρουσιάζονται λεπτομερώς ολοκληρωμένα και ισορροπημένα προγράμματα διατροφής που βασίζονται στις τριάδες και δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ολοκληρωμένου δικτύου στήριξης του πελάτη για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα και υιοθέτηση υγιούς τρόπου ζωής.

Η ροή του σεμιναρίου κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με πολλαπλές στιγμές εντυπωσιασμού. Επιτυχημένη είναι και η διαδραστικότητα των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου όχι μόνο εκείνων με την φυσική τους παρουσία αλλά και των συμμετεχόντων διαδικτυακά.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Περισσότερα Σχόλια για την Εκπαίδευση

Konstantina Papadimitriou

Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου

Σε κάποια κομμάτια βλέπεις και κάτι από τον εαυτό σου….Με την εκπαίδευση αυτή νιώθω ότι βοήθησα πρώτα από όλα τον ίδιο μου τον εαυτό

Nantia Deligianni

Νάντια Δεληγιάννη

Όλα αυτά τα πολύτιμα εργαλεία και εφόδια που προσωπικά με βοηθάνε να καταλάβω ακόμη και από τον τρόπο που μιλάνε τι κρύβεται από πίσω…

Evridiki Tziovara

Ευριδίκη Τζιοβάρα

Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα που θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη του επαγγέλματος του Διατροφολόγου – Διαιτολόγου.

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο