Mindfulness για το Στρες – Οκτώβριος 2025

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Εκπαίδευση Mindfulness 8 εβδομάδων,κάθε Κυριακή από 15 Δεκεμβρίου, 18:00-20:00, Synthesis Center - Χαλάνδρι

Σήμερα η λέξη Mindfulness έχει γίνει της μόδας. Ωστόσο έχει μέσα της μια αλήθεια: ο λόγος που παιδευόμαστε στη ζωή είναι γιατί δεν είμαστε παρόντες τη στιγμή που συμβαίνουν τα πράγματα. Κυνηγάμε τις επιθυμίες μας, πιστεύουμε τις ιστορίες που φτιάχνει το μυαλό, ζούμε στο παρελθόν ή το μέλλον, και αντιδρούμε αυτόματα στις καταστάσεις χωρίς να βλέπουμε τις επιλογές που έχουμε, και να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Το Mindfulness μας βοηθά να ησυχάζουμε το ατίθασο μυαλό και να ζούμε την κάθε στιγμή με περισσότερη ηρεμία, ισορροπία και χαρά.

Γιατί να παρακολουθήσει κάποιος το συγκεκριμένο πρόγραμμα

Αν θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητες για περισσότερη ανθεκτικότητα, ηρεμία, πνευματική διαύγεια και θετική στάση απέναντι στη ζωή, τότε το πρόγραμμα Mindfulness for Stress είναι για εσάς!

Αν θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι σας στο χώρο του Mindfulness και να γίνεται πιστοποιημένος Mindfulness Facilitator ή Mindfulness Teacher της κορυφαίας σχολής Breathworks της Μ. Βρετανίας, τότε η συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό είναι προϋπόθεση.

Η συγκεκριμένη ομάδα γίνεται δια ζώσης, στο Synthesis Yoga Center (Βοιωτίας 16 & Ηπείρου, στο Χαλάνδρι), σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον με άτομα σαν κι εσάς. Στο τέλος του προγράμματος θα φύγετε πιο δυνατοί, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και σοφία, πιο χαρούμενοι και συνδεδεμένοι με τον σκοπό της ζωής σας.

Τι θα μάθετε

Την πρακτική του διαλογισμού, την ικανότητα για περισσότερη συγκέντρωση, τη χρήση της αναπνοής για τη μείωση του στρες και του πόνου, την ικανότητα να χαίρεστε με τις απλές χαρές της ζωής, mindful movements για ευεξία κι επαφή με το σώμα, πώς να ξεπεράσετε την αρνητική σας προκατάληψη, και πώς να ζήσετε με περισσότερη ενσυνειδητότητα και συμπόνια για τον εαυτό σας και τους γύρω.

Σε ποιούς απευθύνεται

Το πρόγραμμα των 8 εβδομάδων διδάσκεται από την Δέσποινα Γιαννούλη, πιστοποιημένη δασκάλα, επόπτρια & εκπαιδεύτρια δασκάλων Mindfulness.

Χιλιάδες συμμετέχοντες έχουν βοηθηθεί ως σήμερα για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους, να διαχειριστούν το στρες τους, να νιώσουν πιο δυνατοί απέναντι στις δυσκολίες της ζωής και να βρουν περισσότερη χαρά κι ευεξία.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας, τότε το πρόγραμμα αυτό είναι για σας.

Προαπαιτούμενα παρακολούθησης

Δεν υπάρχει κανένα προαπαιτούμενο παρακολούθησης.

Πρόγραμμα συναντήσεων

12 Οκτωβρίου 2025, 18:00-20:00

1η Συνάντηση

12 Οκτωβρίου 2025, 18:00-20:00

19 Οκτωβρίου 2025, 18:00-20:00

2η Συνάντηση

19 Οκτωβρίου 2025, 18:00-20:00

26 Οκτωβρίου 2025, 18:00-20:00

3η Συνάντηση

26 Οκτωβρίου 2025, 18:00-20:00

2 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

4η Συνάντηση

2 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

9 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

5η Συνάντηση

9 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

16 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

6η Συνάντηση

16 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

23 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

7η Συνάντηση

23 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

30 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

8η Συνάντηση

30 Νοεμβρίου 2025, 18:00-20:00

Εισηγήτρια

giannouli

Δέσποινα Γιαννούλη

Η Δέσποινα Γιαννούλη είναι πιστοποιημένη δασκάλα, επόπτρια κι εκπαιδεύτρια δασκάλων Mindfulness από την κορυφαία σχολή Breathworks της Μ. Βρετανίας και το Oxford Mindfulness Center. Διδάσκει πιστοποιημένα προγράμματα με βάση το Mindfulness σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, για τη διαχείριση του στρες, του πόνου, της διατροφής, της ζωής με καρκίνο, και της καθημερινότητας στην εργασία. Πραγματοποιεί workshops για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας κ.ά. Είναι επίσης Mentor σε γυναίκες επιχειρηματίες, δασκάλα Mindful Movement και Holistic Health Coach. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.unboxhappiness.gr ή επικοινωνήστε μαζί της στο despina@unboxhappiness.gr.

Κόστος συμμετοχής

Επαγγελματίες Υγείας

& κοινό
...
340
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Δια ζώσης παρακολούθηση

Απόφοιτοι ΚΕΑΔΔ

& Σπουδαστές Master Practitioner in Eating Disorders
330
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Δια ζώσης παρακολούθηση

Συνεργάτες Diatrofi.gr

*Premium Συνεργάτες
...
320
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Δια ζώσης παρακολούθηση

Τεχνικές πληροφορίες

  • H προσφορά αποφοίτων ισχύει και για τους σπουδαστές που θα συμμετέχουν στον επόμενο εκπαιδευτικό κύκλο της εκπαίδευσης Master Practitioner in Eating Disorders με την προϋπόθεση ότι ήδη έχουν επιβεβαιωμένη κράτηση θέσης

Κατοχύρωση συμμετοχής & πληρωμή

Yπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων.

Μετά την δήλωση συμμετοχής στο www.unboxhappiness.gr (“Book a Class”), η εκπαιδεύτρια θα επικοινωνήσει με τον κάθε συμμετέχοντα για γνωριμία και λεπτομέρειες. 

Αφού γίνει η επιβεβαίωση της θέσης τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν έναν από τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής:

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Alpha Bank ή Eurobank
    • Alpha Bank IBAN: GR56 0140 1700 1700 0200 2019 008
      Eurobank IBAN: GR28 0260 0060 0004 1020 2250 541
    • IRIS με βάση το ΑΦΜ 044982260
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
    • Revolut: @despoiqczq

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να αποστείλουν το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης στο despina@unboxhappiness.gr με υποχρεωτική αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο, καθώς και τα στοιχεία που επιθυμούν να κοπεί η απόδειξη ή το τιμολόγιο. 

Περισσότερες ανακοινώσεις

Σεμινάριο Αθλητικής Διατροφής

Νέος κύκλος εκπαίδευσης “Ειδικός αθλητικής διατροφής” στις 8 Νοεμβρίου 2025

Ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αθλητικής Διατροφής και για 12η συνεχόμενη χρονιά, η επιστημονική ομάδα του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής & Άσκησης “Peak Performance” ανταποκρίνεται στην εμπιστοσυνη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο