Κατερίνα Καρακικέ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Τον Βαγγέλη και την Ιωάννα τους γνωρίζω πολλά χρόνια, οπότε ξεκινώντας την εκπαίδευση ήξερα περίπου τι να περιμένω από αυτήν.

Όμως, σήμερα που ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση νιώθω το λιγότερο ευτυχής που την παρακολούθησα, μιας και όλοι μα όλοι οι εκπαιδευτές μας παρείχαν την γνώση τους και την εμπειρία τους απλόχερα.

Δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια, να περιγράψω με σαφήνεια την εκπαίδευση,μιας και αυτό που βίωσα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως νιώθω πως άλλαξε ο τρόπος που έβλεπα και αξιολογούσα θέματα τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν Διαιτολόγος.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εκπαιδευτές μας!

Περισσότερα Σχόλια για την Εκπαίδευση

Konstantina Papadimitriou

Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου

Σε κάποια κομμάτια βλέπεις και κάτι από τον εαυτό σου….Με την εκπαίδευση αυτή νιώθω ότι βοήθησα πρώτα από όλα τον ίδιο μου τον εαυτό

Evridiki Tziovara

Ευριδίκη Τζιοβάρα

Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα που θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη του επαγγέλματος του Διατροφολόγου – Διαιτολόγου.

Yvonni Konstantinou

Υβόνη Κωνσταντίνου

Έχω στα χέρια μου πάμπολα εργαλεία, με τα οποία μπορώ να κατανοήσω πολύ καλύτερα και βαθύτερα το πλαίσιο των συμπτωμάτων μιας Διατροφικής Διαταραχής.

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο