Μεσολογγίου 51, Νέα Ιωνία

Επιστολές

Να είστε πάντα καλά και να μας βοηθάτε!!!

“Είμαι από τους “βετεράνους” της Ψυχογενούς Βουλιμίας και έχω ταλαιπωρηθεί σχεδόν 30 χρόνια στη ζωή μου από την πάθηση, βιώνοντας όλες τις επιπτώσεις της στην ψυχική και σωματική μου υγεία, εκτός προφανώς από το θάνατο. Έχω κάνει πάνω από 11 …

Περισσότερα →

Ένας άλλος κόσμος: Μετά την ανάγνωση της Διατροφικής Νοημοσύνης

Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει ο αναγνώστης με λέξεις πόσα πολλά νιώθει και πόσες πολλές γνώσεις αποκτά μετά την ανάγνωση αυτού του βιβλίου.

Περισσότερα →

Μία επιστολή από μια μελλοντική συνάδελφο και συνεργάτη

Θα ακουγόταν άραγε λογικά όλα αυτά αν δεν είχα βιώσει τη θεραπευτική προσέγγιση των εκπαιδευτών και των θεραπευτών του ΚΕΑΔΔ; Όχι φυσικά.

Περισσότερα →

Το κελί νούμερο 53

Εδώ και καιρό προσπαθώ να μειώσω το σωματικό μου βάρος σε 53 κιλά με διατροφή 1200 θερμίδων, καθώς και το ποσοστό λίπους στο κατώτερο επίπεδο.

Περισσότερα →

Το φαγητό είναι για μένα πηγή ηδονής

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από τις αρχές της εφηβείας δηλαδή, ταλαιπωρούμαι με το βάρος μου. Πλέον φοβάμαι ότι αυτό μου έχει γίνει τρόπος ζωής.

Περισσότερα →
elGreek
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.