Αυγούστα Χαλά

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι -ίσως το μεγαλύτερο- στην επαγγελματική καταρτισή μου σαν Διατροφολόγος. Είναι πολύ λίγα αυτά τα λόγια για να περιγράψω το τί έμαθα μέσω αυτής της εκπαίδευσης και το πόσο καταρτισμένη πλέον νιώθω σαν Διαιτολόγος.

Δεν είναι ψέματα όσους ακούτε να λένε, “τώρα έμαθα πώς να αντιμετωπίζω σωστά κάθε πελάτη-ασθενή μου” ή “τώρα έμαθα πώς να βοηθάω σωστά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα με την διατροφή τους”.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Ευάγγελο Ζουμπανέα που μου πρότεινε να παρακολουθήσω την εκπαίδευση, καθώς και σε όλους τους ομιλητές που μας προσέφεραν τις γνώσεις και εμπειρίες τους. Ευχαριστώ που με κάνατε καλύτερη Επαγγελματία Υγείας , με καθοδηγήσατε ορθά, μου προσφέρατε εργαλεία και γνώσεις για να γίνω καλύτερη. Και πάλι, ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.

Περισσότερα Σχόλια για την Εκπαίδευση

No Photo Generic

Αγγελική Σανδήλου-Γαβαλά

Είχα ενδοιασμούς αν ως Ψυχολόγος θα μπορούσα να επωφεληθώ. Τελικά όμως η συγκεκριμένη εκπαίδευση μου έχει δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια.

No Photo Generic

Αφροδίτη Ηλιού

Μετά την παρακολούθηση, μορώ να πω πλέον με απόλυτη σιγουριά ότι είναι μια εκπαίδευση που προσφέρει πολλά πράγματα και σε πολλές κατευθύνσεις.

Theano Goumenaki

Θεανώ Γουμενάκη

Οι γνώσεις που πήρα δεν μου δόθηκαν ούτε στη σχολή ούτε στο μεταπτυχιακό μου. Τα χρήματα που έδωσα ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου!

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο