Scroll Top
Μεσολογγίου 51, Νέα Ιωνία

Διαδικτυακές Ομάδες Άσκησης Ενηλίκων

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών σε συνεργασία με το portal www.diatrofi.gr & τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Θοδωρή Σημάδη διοργανώνει διαδικτυακά τμήματα ομαδικής άσκησης ενηλίκων.

Trainer των τμημάτων είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Master Practitioner in Eating Disorders και συγγραφέας του βιβλίου “Κουνήσου απ’τη θέση σου” Θοδωρής Σημάδης.

Σε ποιούς απευθύνονται τα τμήματα

Τα τμήματα ομαδικής άσκησης απευθύνονται σε όλο τον πληθυσμό ασχέτως ηλικίας που επιθυμεί να παραμείνει δραστήριος στις συνθήκες εγκλεισμού που επικρατούν λόγω της πανδημίας. Η άσκηση έχει σαν στόχο την επίτευξη ορθοσωμίας, μέσα από απλές ασκήσεις ενδυνάμωσης και διατάσεων.

Μοναδικό προαπαιτούμενο για την συμμετοχή, είναι η καλή διάθεση των συμμετεχόντων και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την έναρξη των τμημάτων.

Πιθανά υλικά που μπορεί να χρειαστούν για τις ασκήσεις, είναι αντικείμενα καθημερινής χρήσης που σίγουρα όλοι διαθέτουν ήδη στο σπίτι τους. Ένα βαρύ βιβλίο, ένα μπουκάλι νερό και μια καρέκλα με σταθερή βάση (όχι ροδάκια) μπορούν να αποτελέσουν τα εργαλεία της προπόνησης.

Ώρες τμημάτων & κόστος συμμετοχής

Η συμμετοχή στα τμήματα ασκήσεων κοστίζει 40€ και αφορά την συμμετοχή σε 10 συνεδρίες σε οποιεσδήποτε ημέρες και ώρες εξυπηρετούν τους συμμετέχοντες από τις προκαθορισμένες διαθέσιμες:

 
  • Δευτέρα 19:00-19:50
  • Τρίτη 19:00-19:50
  • Πέμπτη 19:00-19:50

Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφερόμενος ανήκει σε κάποια ειδική πληθυσμιακή ομάδα ή νοσεί από εξειδικευμένο πρόβλημα υγείας, η συμμετοχή του θα γίνεται δεκτή κατόπιν συνεννοήσεως με τον αρμόδιο Καθηγητή του τμήματος.

Simadis-Work-out

Περισσότερες ανακοινώσεις

mindfull eating 2023

Mindful Eating 2023

Πρόγραμμα 27 ωρών Καλλιεργείστε το δικό σας μέτρο της ευχαρίστησης από αυτό που τρώτε και δώστε στον εαυτό σας την άδεια να

Comments (2)

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΩ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Η ώρα της άσκησης με τον Θοδωρή είναι πραγματικά απολαυστική! Και το λέω εγώ που είχα να γυμναστώ πολλά χρόνια. Είχα τη δυνατότητα να γυμναστώ στο χώρο μου, χωρίς να χάνω χρόνο μου στις μετακινήσεις και χωρίς να έχω τη δικαιολογία “που να αφήσω τα παιδιά”. Παρόλο που γίνεται διαδικτυακά, με τον Θοδωρή νιώθεις ότι είσαι μέλος μιας ομάδας και η ώρα περνάει πραγματικά ευχάριστα. Ο Θοδωρής είναι ένας επαγγελματίας, που θα σου μεταφέρει την επιστημονική του γνώση για να λύσεις το θέμα που σε απασχολεί, αλλά παράλληλα ένας άνθρωπος που με το χιούμορ του θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να περάσεις όμορφα!

Αφήστε Σχόλιο

elGreek
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.