Μεθοδολογία Κινητοποίησης για Άσκηση

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

3ήμερο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από το ΚΕΑΔΔ που ξεκινάει την Δευτέρα 4 Μαϊου στις 19:00.

Η καθημερινή πρακτική έχει αποδείξει ότι με τη συνέργεια της άσκησης, τα επιθυμητά αποτελέσματα στην απώλεια του περιττού σωματικού λίπους, μπορούν να μειωθούν στο μισό ή και σε λιγότερο χρόνο απ’ ότι αν ακολουθεί κάποιος απλώς ένα υποθερμιδικό πρόγραμμα διατροφής.

Το να καταφέροει να πείσει ο Επαγγελματίας Υγείας τους πελάτες του να ασκηθούν αποτελεί το Α και το Ω της επιτυχίας κάθε προγράμματος διατροφής.

Ο Αθλητικός Ψυχολόγος δρ. Μάνος Γεωργιάδης, αποτελεί τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να διδάξει όλη τη μεθοδολογία για το πώς μπορεί όχι μόνο να παρακινηθεί ο πελάτης για άσκηση, αλλά κυρίως πώς θα πειστεί να συνεχίσει να απολαμβάνει ευ’ όρου ζωής τα οφέλη από την τακτική φυσική δραστηριότητα.

Το Σεμινάριο απευθύνεται στους αποφοίτους του ΚΕΑΔΔ και θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex.

Περισσότερες ανακοινώσεις

Σεμινάριο Αθλητικής Διατροφής

Νέος κύκλος εκπαίδευσης “Ειδικός αθλητικής διατροφής” στις 8 Νοεμβρίου 2025

Ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αθλητικής Διατροφής και για 12η συνεχόμενη χρονιά, η επιστημονική ομάδα του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής & Άσκησης “Peak Performance” ανταποκρίνεται στην εμπιστοσυνη

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο