Scroll Top
Μεσολογγίου 51, Νέα Ιωνία

Γυμναστική στο σπίτι με τον Θοδωρή Σημάδη

gymnastiki_sto_spiti

Κλείσαμε περισσότερο από 2 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του SARS-CoV-2 στην Ελλάδα, που μας ένωσε με την υπόλοιπη πανδημία COVID-19. Από τότε, τίποτε δεν είναι το ίδιο. Επηρεάστηκαν τα πάντα στη ζωή μας!  

Η γυμναστική στο σπίτι μπορεί να μας χαρίσει το σπουδαιότερο αγαθό

Ένα πλέον είναι το κύριο μέλημα όλων μας.  Η υγεία.  Η δική μας και των ανθρώπων που αγαπάμε. 

Πάρα πολλά έχουν ακουστεί για την βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος, την προστασία του αναπνευστικού συστήματος και γενικότερα για την θωράκιση της υγείας. 

Αν εξαιρέσουμε την περίοδο της νόσησης που είναι καθαρά ιατρικό θέμα, έχουμε δύο μεγάλες περιόδους που πρέπει να προσέξουμε.  

  • την περίοδο της πρόληψης, ώστε να αποφύγουμε την νόσηση ή για να την περάσουμε όσο ευκολότερα γίνεται  
  • την περίοδο της αποκατάστασης μετά την νόσηση

Η περίοδος αποκατάστασης ανάλογα με την σοβαρότητα της νόσησης μπορεί να κυμανθεί από το να μην χρειαστεί κάποια ιδιαίτερη αντιμετώπιση έως να φτάσει να χρειαστεί συστηματική φυσικοθεραπεία για να επανέλθουν τα συστήματα που επλήγησαν.

Εδώ πάλι χρειαζόμαστε την καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού και φυσικοθεραπευτή. Αυτή η περίοδος είναι εκτός του ελέγχου του νοσούντα. Η νόσηση πήρε τον δρόμο της και πρέπει να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για την επαναφορά του οργανισμού. 

Εκεί όμως που έχουμε τον πλήρη έλεγχο και μεγάλη ευθύνη είναι να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας κατά την περίοδο της πρόληψης. Αυτή η θωράκιση έρχεται όταν καταφέρουμε μια σχετική ισορροπία ανάμεσα στην σωστή και ολοκληρωμένη θρέψη, την ψυχική και συναισθηματική υγεία και φυσικά την ευρωστία.  

Γυμναστική στο σπίτι και ευρωστία

Ας εστιάσουμε σε αυτό το άρθρο στην ευρωστία. Αυτή την σωματική δύναμη και την ευεξία που είναι αποτέλεσμα της κίνησης και της άσκησης.

Είναι κατανοητό πως αυτή την περίοδο σου είναι δύσκολο να ενεργοποιηθείς σε χώρους που δεν γνωρίζεις την υγιεινή τους. Μπορεί επίσης να μην σου αρέσει να συνωστίζεσαι. Αυτό κάποια στιγμή θα αλλάξει. Μέχρι τότε όμως, δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείς ως δικαιολογία για να απέχεις από την υγεία σου! 

Η γυμναστική στο σπίτι έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες σε επίπεδα που δεν φανταζόμασταν ποτέ! Η ταυτόχρονη online παρακολούθηση είναι η καλύτερη μορφή που μπορείς να βρεις. Ειδικά αν δεν είσαι σίγουρος για την εκτέλεση της τεχνικής των ασκήσεων που κάνεις, παρακολουθώντας βιντεάκια σε πλατφόρμες.

Η γυμναστική στο σπίτι καλό είναι να εστιάζει σε ήπιας έντασης ασκήσεις, με στόχευση στην ορθοσωμία, την πρόληψη τραυματισμών που επιφέρει η καθιστική ζωή και την βελτίωση της ψυχικής υγείας λόγω της έκκρισης διάφορων ουσιών, όπως οι ενδορφίνες και η σεροτονίνη. 

Γυμναστική online με τον Θοδωρή Σημάδη

Με γνώμονα την βελτίωση της υγείας, ο Θοδωρής Σημάδης έχει δημιουργήσει δύο εξειδικευμένα τμήματα online άσκησης.

Στα τμήματα αυτά υπάρχει συνεχής προσωπική παρακολούθηση και καθοδήγηση. Είναι ολιγομελή ώστε να παραμένει έντονη η προσωπική επαφή και να είναι εφικτός ο έλεγχος της τεχνικής των ασκήσεων.

Τα online τμήματα ασκήσεων μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι ανεξαιρέτως. Ειδικότερα για ανθρώπους με μεγάλο σωματικό βάρος και δείκτη μάζας σώματος άνω του 35, υπάρχει ξεχωριστό τμήμα με εξειδικευμένη αντιμετώπιση. 

γυμναστική_στο_σπίτι

Η γυμναστική στο σπίτι με τον Θοδωρή Σημάδη λειτουργεί πάνω από ένα χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Τα προγράμματα είναι στοχευμένα στην θεραπευτική άσκηση. Αυτό μας αποδεικνύει την μεγάλη ανάγκη του κόσμου να θέλει να βελτιώσει την υγεία του από την ηρεμία και την ασφάλεια του σπιτιού του χωρίς να χάνει χρόνο σε περιττές μετακινήσεις ή στην σπατάλη χρημάτων για ειδικό εξοπλισμό. 

Οι κάλτσες, τα απλά άνετα ρούχα, ένα σκουπόξυλο, ένα λάστιχο γυμναστικής και ένα μπουκάλι νερό είναι αρκετός εξοπλισμός για κάποιον που θέλει να κάνει γυμναστική στο σπίτι.  

Δοκίμασε την γυμναστική στο σπίτι με τον Θοδωρή Σημάδη δωρεάν

Η πρώτη συνεδρία άσκησης στα Online τμήματα ασκήσεων είναι δωρεάν.

Το βασικό μέλημα του Θοδωρή είναι πριν ξοδέψει κάποιος χρήματα, να σιγουρευτεί ότι του αρέσει ο τρόπος άσκησης μαζί του. 

Συμπλήρωσε τώρα τα στοιχεία σου παρακάτω. Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου για να λάβεις την δωρεάν πρόσκληση για τα διαδικτυακά προγράμματα άσκησης. 

Τα λέμε από κοντά…διαδικτυακά! 

 

Αφήστε Σχόλιο

elGreek
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.